欢迎访问医学考研网
首页 | 设为首页 | 收藏本站 | 医学考研网网课 | 答疑中心
医学考研网资讯
招生简章 考研动态
政策解析 报考指导
复试调剂 考研大纲
医学考研网西综辅导
西综真题 复习规划 西综答疑
西综集训 西综试学 模拟自测
听课练题 大三备考 近期课讯
医学考研网政治英语辅导
政治真题 英语真题
政治模考 英语模考
政治考经 英语考经
医学考研网专科考研 跨专业考研 在职考研 口腔考研 护理考研 中医考研
专科考研 跨专业考
在职考研 口腔考研
护理考研 中医考研
今天:
热门专业:肾脏内科 | 血液内科 | 消化内科 | 呼吸内科 | 心内科 | 内分泌科 | 传染病学 | 普通外科 | 泌尿外科 | 骨外科 | 胸心外科 | 神经外科 | 整形外科
您所在的位置:主页 > 历年真题 > 英语真题 >

2007年考研英语真题资料下载

时间: 2015-05-28 作者:医学考研网 点击:

  医学考研网提供免费2007年考研英语真题资料下载,了解更多真题请关注研大医学考研网历年真题频道。

  真题展示:

  Section I Use of English

  Directions:

  Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered blank and mark [A], [B], [C] or [D] on ANSWER SHEET 1. (10 points)

  By 1830 the former Spanish and Portuguese colonies had become independent nations. The roughly 20 million of these nations looked to the future. Born in the crisis of the old regime and Iberian Colonialism, many of the leaders of independence the ideals of representative government, careers to talent, freedom of commerce and trade, the to private property, and a belief in the individual as the basis of society. there was a belief that the new nations should be sovereign and independent states, large enough to be economically viable and integrated by a set of laws.

  On the issue of of religion and the position of the church, , there was less agreement the leadership. Roman Catholicism had been the state religion and the only one by the Spanish crown. most leaders sought to maintain Catholicism the official religion of the new states, some sought to end the of other faiths. The defense of the Church became a rallying for the conservative forces.

  The ideals of the early leaders of independence were often egalitarian, valuing equality of everything. Bolivar had received aid from Haiti and had in return to abolish slavery in the areas he liberated. By 1854 slavery had been abolished everywhere except Spain’s colonies. Early promises to end Indian tribute and taxes on people of mixed origin came much because the new nations still needed the revenue such policies . Egalitarian sentiments were often tempered by fears that the mass of the population was self-rule and democracy.

  1. [A] natives

  [B] inhabitants

  [C] peoples(B)

  [D] individuals

  2. [A] confusedly

  [B] cheerfully

  [C] worriedly(D)

  [D] hopefully

  3. [A] shared

  [B] forgot

  [C] attained(A)

  [D] rejected

  4. [A] related

  [B] close

  [C] open(C)

  [D] devoted

  5. [A] access

  [B] succession

  [C] right(C)

  [D] return

  更多真题请enlightened点击下载

(责任编辑:医学考研网)

考研动态

更多>>

西综复习

更多>>

最新文章

 

推荐文章

 

医学考研辅导班 | 西综考研辅导班 | 医学考研网网课 | 答疑中心 | 网站简介 | 联系我们 | 诚聘英才
2003-2016 © medkaoyan.net 医学考研网版权所有 客服热线:400-6600-397/13466665150
  京icp备11014018号
回到顶部